fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Bărbat de 54 de ani reținut pentru furt calificat

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat de 54 de ani din Valea Călugărească a fost reținut, luni, de polițiști. Bărbatul este suspectat că a furat o bicicletă electrică din gospodăria unui consătean. 

Fapta a avut loc în noaptea de 1 spre 2 ianuarie. Bărbatul a pătruns într-o curte și a furat bicicleta dintr-o anexă a gospodăriei. Valoarea bicicletei este de aproximativ 4.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței.

- Reclamă -

„Ieri, 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani care ar fi sustras o bicicletă electrică de pe raza comunei, cu două nopți în urmă.

În fapt, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinței și i-ar fi sustras o bicicletă electrică în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în comună, bicicleta în cauză fiind identificată și predată persoanei vătămate.

- Reclamă -

În baza probatoriului adminsitrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut