fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Polițist prins la o prostituată. Dosar penal după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti

Citește Și

- Reclamă -

Un polițist care a vrut să întrețină relații sexuale cu o prostituată fără să plătească s-ar fi folosit de uniformă, deși era în afara serviciului.

Când și-a dat seama de intenția bărbatului, femeia, la care a mers pentru raporturi sexuale, a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

- Reclamă -

Potrivit ziare.com, incidentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 ianuarie. Un agent din Râmnicu Sărat, încadrat la un post din mediul rural, împreună cu un tânăr, în vârstă de 19 ani, s-ar fi dus să întrețină relații sexuale contra cost.

Deși agentul își încheiase programul de lucru a rămas îmbrăcat cu uniforma de care a și vrut să se folosească pentru a nu plăti. Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia la care a mers. Aceasta a chemat în ajutorul său alți doi bărbați și văzând că unul dintre cei doi clienți poartă uniformă, a alertat și autoritățile.

”În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

- Reclamă -

Acum, polițistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. Potrivit sursei citate a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

 

Sursă foto ziare.com.

 

- Reclamă -

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut