Un polițist care a vrut să întrețină relații sexuale cu o prostituată fără să plătească s-ar fi folosit de uniformă, deși era în afara serviciului.

Când și-a dat seama de intenția bărbatului, femeia, la care a mers pentru raporturi sexuale, a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

Potrivit ziare.com, incidentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 ianuarie. Un agent din Râmnicu Sărat, încadrat la un post din mediul rural, împreună cu un tânăr, în vârstă de 19 ani, s-ar fi dus să întrețină relații sexuale contra cost.

Deși agentul își încheiase programul de lucru a rămas îmbrăcat cu uniforma de care a și vrut să se folosească pentru a nu plăti. Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia la care a mers. Aceasta a chemat în ajutorul său alți doi bărbați și văzând că unul dintre cei doi clienți poartă uniformă, a alertat și autoritățile.

”În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

Acum, polițistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. Potrivit sursei citate a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

 

Sursă foto ziare.com.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here