fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Bărbat dus în arest, după ce a lovit un alt bărbat și a provocat un accident

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat din Prahova a fost plasat in Arestul Poliției după ce vineri seara ar fi săvârșit mai multe infracțiuni. Mai întâi bărbatul a lovit un alt bărbat in incinta unei societăți comerciale, apoi s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier, deși nu deține permis de conducere.
Redam mai jos comunicatul Poliției Prahova:
“La data de 17 februarie a.c,. În jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați despre faptul că, un bărbat aflat la volanul unui autoturism a avariat un alt autoturism ce se afla staționat pe o stradă din comună Baba Ana, bărbatul continuându-și ulterior deplasarea.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că același bărbat, cu puțin timp în urmă ar fi lovit un alt bărbat în incinta unei societăți comerciale în urma unui conflict spontan.

- Reclamă -

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost găsit la domiciliul său din comună cu ocazia verificării acestuia la domiciliu.

Totodată, cu ocazia iterogării bazelor de date s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere aspectele constatate, în urma administrării probatoriului, aseară, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

- Reclamă -

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut