fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Putin, noi declarații la televiziunea națională din Rusia

Citește Și

- Reclamă -

Vladimir Putin a anunțat joi seară la televiziunea națională din Rusia că guvernul va recompensa familia fiecărui soldat mort în Ucraina cu 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro astăzi – n.red.) El a susținut că au fost atinse obiectivele de până acum ale ”operațiunii speciale” – așa cum denumește Rusia războiul pe care l-a declanșat împotriva Ucrainei.

El a continuat să acuze Ucraina de presupus ”nazism”, fără să prezinte vreo probă, și a susținut că Rusia e amenințată cu ”armele nucleare” – exact opusul realității, dat fiind că Putin însuși a ordonat armatei ruse să pună arsenalul nuclear în alertă.

- Reclamă -
  • Doresc să subliniez că facem că tot ce este posibil pentru a ne asigura că nu există victime. Este datoria noastră să susținem militarii care luptă pentru noi, pentru Rusia. Toate familiile ai căror membri au murit vor primi 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro – n.red.), plus compensații lunare. Vor primi compensații pentru fiecare militar.
  • Toți trebuie să plătim suplimentar trupele care participă la această operațiune militară și au fost răniți.
  • Ofițerii și soldații noștri se luptă pentru Rusia, pentru o viață pașnică în Donbas și pentru denazificare. ca să nu ne mai amenințe cu armele nucleare.
  • Oamenii noștri sunt mândri de militarii noștri.
  • Neonaziștii încearcă să folosească de scuturi umane din rândul civililor. În Donețk s-au întâmplat astfel de lucruri Oamenii au fost scoși din clădiri, lunetiștii cu arme pe acoperiși, numai naziștii pot lupta așa. Au fost foarte brutali cu populația locală
  • Operațiunea militară se desfășoară conform planului. Toate obiectivele au fost îndeplinite cu succes

Sursa: g4media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut