fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

VIDEO Un blindat englezesc a distrus mai multe maşini parcate, la filmarea unui clip al manelistului Dani Mocanu

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe mașini parcate pe străzile din Râmnicu Vâlcea au fost avariate miercuri, 13 aprilie, de un blindat care circula pe stradă. Polițiștii l-au amendat pe șoferul care conducea blindatul pentru filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Vehiculul miliar istoric a fost modificat pentru a putea circula pe drumurile publice, dar a lovit câteva mașini parcare în centrul orașului, lângă un parc. În urma verificărilor, a reieșit că transportorul este deținut legal de un român cu permis de Marea Britanie, unde este și înmatriculat blindatul ALVIS SARACEN, cu o greutate de 11 tone, produs între anii 1952-1976, potrivit adevarul.ro.

- Reclamă -

Sursa citată spune că, potrivit cunoscătorilor, în Marea Britanie un astfel de vehicul poate costa minim 6.000 de lire.

Martori oculari au menţionat că în momentul în care a lovit maşinile parcate, şoferul părea distras de telefon, fapt confirmat şi de poliţiştii de la Rutieră care urmează să-l amendeze cu o sancţiune cuprinsă între 580 şi 725 de lei, pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”.

Sursa citată mai scrie că blindatul aparține nepotului unui afacerist din Vâlcea și că a fost adus special pentru filmarea clipului unei manele. De altfel, una dintre fotografiile postate de martorii oculari îl surprinde în prim-plan pe Dani Mocanu în partea superioară a blindatului.

- Reclamă -

Sursa: adevarul.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut