Mai multe mașini parcate pe străzile din Râmnicu Vâlcea au fost avariate miercuri, 13 aprilie, de un blindat care circula pe stradă. Polițiștii l-au amendat pe șoferul care conducea blindatul pentru filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Vehiculul miliar istoric a fost modificat pentru a putea circula pe drumurile publice, dar a lovit câteva mașini parcare în centrul orașului, lângă un parc. În urma verificărilor, a reieșit că transportorul este deținut legal de un român cu permis de Marea Britanie, unde este și înmatriculat blindatul ALVIS SARACEN, cu o greutate de 11 tone, produs între anii 1952-1976, potrivit adevarul.ro.

Sursa citată spune că, potrivit cunoscătorilor, în Marea Britanie un astfel de vehicul poate costa minim 6.000 de lire.

Martori oculari au menţionat că în momentul în care a lovit maşinile parcate, şoferul părea distras de telefon, fapt confirmat şi de poliţiştii de la Rutieră care urmează să-l amendeze cu o sancţiune cuprinsă între 580 şi 725 de lei, pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”.

Sursa citată mai scrie că blindatul aparține nepotului unui afacerist din Vâlcea și că a fost adus special pentru filmarea clipului unei manele. De altfel, una dintre fotografiile postate de martorii oculari îl surprinde în prim-plan pe Dani Mocanu în partea superioară a blindatului.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here