fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Cristian Popescu-Piedone a fost reținut pe Aeroport și dus sub escortă la DNA

Citește Și

- Reclamă -

Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a fost reținut pe Aeroportul Otopeni vineri dimineață, 29 aprilie, scrie g4media.ro care citează surse judiciare. Piedone a fost dus sub oscortă la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi audiat într-un nou dosar, mai transmite sursa citată.

Piedone urma să se îmbarce într-un avion cu destinație Germania unde, potrivit g4media.ro, avea o escală, iar destinația sa finală era în Italia.

- Reclamă -

Nu este clar la acest moment dacă este vorba despre unul și același avion pentru care a fost anunțată în cursul dimineții o alertă cu bombă. Avionul urma să decoleze la ora șase.

Citește și: Amenințare cu bombă pe Otopeni la bordul unui avion care trebuia să decoleze

Judecătorii Curții de Apel București sunt așteptați să dea o sentință definitivă în dosarul „Colectiv” pe data de 3 mai. În primă instanță, Piedone a fost condamnat în acest dosar la opt ani și șase luni de închisoare pentru abuz în serviciu, în legăturp cu tragedia în urma căreia au murit 64 de oameni.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut