fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un bărbat a rămas fără permis după ce a fost prins gonind cu 218 kilometri pe oră

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe autostradă cu 218 kilometri pe oră. Acesta a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Sibiu a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce se deplasa pe autostrada Deva-Nădlac cu 218 kilometri pe oră.

„60 de metri parcurşi în fiecare secundă. 120 de zile fără condus poate fi un timp suficient pentru a face calculele, dacă perioada scurtă «câştigată» a meritat. Asta dacă nu punem la calcul cel mai important aspect… Riscul crescut de a fi implicat într-un accident rutier”, este declarația făcută de reprezentanții poliției.

- Reclamă -

Totodată, în ultimele două zile au fost efectuate verificări pe toate segmentele de autostradă din ţară de către polițiștii Brigăzii Autostrăzi, în scopul prevenției accidentelor rutiere. Astfel, au fost aplicate 301 sancţiuni contravenţionale, dintre care 115 pentru viteză, 48 pentru neportarea centurii de siguranţă, 6 pentru defecţiuni şi 6 pentru lipsă ITP, spun sursele g4media.ro

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește de Florii

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au consumat pește la masa de Florii,...
Sari la conținut