fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un bărbat a murit, după ce a căzut în timp ce spăla geamurile

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat de 36 de ani a murit după ce a căzut de la etaj, cel mai probabil în timp ce spăla geamurile, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. Potrivit sursei citate, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 11.50, prin apel la 112.

Inițial, apelul anunța că bărbatul a căzut de la etajul 7 al unui imobil din Chiajna în timp ce spăla geamurile. Ajunși la locul respectiv, polițiștii au stabilit că bărbatul a căzut de fapt de pe etajul 5 al unui bloc.

- Reclamă -

La locul incidentului a ajuns și un echipaj medical, care a încercat să-i salveze viața bărbatului, dar din nefericire a fost declarat decesul.

„În cauză, s-a relaționat cu doctorul din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului pentru activități din competență.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, a mai transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut