fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Municipiul Ploieşti va avea un nou cetăţean de onoare

Citește Și

- Reclamă -
Profesoara de informatică Daniela Lica, directorul Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova, urmează să primească titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti.

Consiliul Local Ploieşti urmează să dezbată în şedinţa de marţi un proiect de hotărâre, iniţiat de primar, viceprimari şi mai mulţi consilieri, privind conferirea titlului de cetăţean de onoare profesorului Daniela Lica, „pentru cariera de o viaţă dedicată educaţiei şi formării profesionale şi personale a tinerilor”.

Daniela Lica predă de ani buni informatică la una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din judeţ, Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, coordonând totodată şi Centrul Judeţean de Excelenţă Prahova, unde „modelează” genii, oferindu-le copiilor talentaţi din clasele de gimnaziu şi liceu ocazia să înveţe să programeze şi să-şi perfecţioneze abilităţile. Prin activitatea sa, a adus numeroase medalii de aur la olimpiadele şcolare şi concursurile naţionale şi internaţionale de profil.

- Reclamă -

Mulţi dintre elevii pe care i-a pregătit au ajuns, după terminarea liceului, să fe admişi la universităţi de prestigiu şi să lucreze la companii multinaţionale de renume din domeniul IT.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un avion de linie scos din uz va deveni restaurant

Un avion de pasageri vechi va fi transformat în restaurant, în cadrul unui proiect de amenajare a unui muzeu...
Sari la conținut