fbpx
miercuri, mai 15, 2024
spot_img

Contracte pe următorii doi ani pentru lucrări în creșele, grădinițele, școlile și liceele din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești a semnat trei contracte-cadru, cu o valoare maximă totală de 11,1 milioane de lei, echivalentul a puțin peste 2,2 milioane de euro, fără TVA, pentru lucrări de reparații curente în unitățile de învățământ.

Contractele-cadru vor avea o durată de doi ani, a anunțat administrația ploieșteană, într-un comunicat de presă.

- Reclamă -

Aceeași firmă a câștigat toate cele trei contracte, pentru colegii și licee, școli și respectiv grădinițe și creșe.

Noi contracte-cadru pentru lucrări de reparații curente în unitățile de învățământ din Ploiești

„Administrația publică ploieșteană a încheiat, astăzi, cu S.C. Dekadent Construct S.R.L. trei noi acorduri cadru menite să asigure condiții normale de exploatare în siguranță a clădirilor în care se desfășoară activitatea de învățământ, astfel:
» Acordul-cadru de lucrări nr. 18627/12.09.2023, având ca obiect “Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Ploiești” – LOT 1-Colegii/ Licee; Valoarea maximă a acordului-cadru, reprezentând valoarea ofertată pe cantitățile maxime ale acordului cadru, este de 4.720.790,49 lei, fără TVA;
» Acordul-cadru de lucrări nr. 18628/12.09.2023, având ca obiect “Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Ploiești” – LOT 2 – Scoli; Valoarea maximă a acordului-cadru, reprezentând valoarea ofertată pe cantitățile maxime ale acordului cadru, este de 3.992.923,46 lei, fără TVA;
» Acordul-cadru de lucrări nr. 18629/12.09.2023, având ca obiect “Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Ploiești” – LOT 3 – Grădinițe și Creșe; Valoarea maximă a acordului-cadru, reprezentând valoarea ofertată pe cantitățile maxime ale acordului cadru, este de 2.408.563,54 lei, fără TVA.
Durata de execuție a acestor acorduri-cadru este de 2 ani, iar finanțarea acestor lucrări va fi asigurată din bugetul local al Municipiului Ploiești”, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat transmis marți după-amiază.

FOTO – Cum arată cea mai modernă școală din Prahova, inaugurată luni

„Categoriile de lucrări ce fac obiectul achiziției pentru fiecare lot sunt următoarele: lucrări de săpături, umpluturi, beton armat; reparații tencuieli; reparații vopsitorii și zugrăveli; reparații pardoseli; reparații placaje gresie și faianță; reparații zidărie și pereți; confecții metalice; reparații hidroizolații; împrejmuiri; tâmplărie și geamuri; trotuare; asfaltare curte; șarpante si învelitori; reparații instalații electrice; reparații canalizare în incintă; reparații instalații sanitare; reparații instalații termice; izolații conducte; transport și manipulări, precum si celelalte tipuri de lucrări prevăzute în Caietul de sarcini”, se mai arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Iulian Dumitrescu cere demiterea prefectului județului Prahova

Președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu cere demiterea lui Emil Drăgănescu din funcția de prefect al județului.Campania electorală a început...
Sari la conținut