fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

FOTO – Cum arată cea mai modernă școală din Prahova, inaugurată luni

Citește Și

- Reclamă -

Cea mai nouă școală din Prahova, considerată și cea mai modernă din județ, a fost inaugurată luni, în satul Potigrafu din comuna Gorgota.

Lucrările s-au finalizat recent, iar unitatea de învățământ a fost inaugurată oficial luni, odată cu deschiderea anului școlar.

- Reclamă -

La ceremonie au participat mai multe oficialități prahovene, inclusiv președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, deputatul social-democrat Bogdan Toader, fost președinte al CJ, și șeful Inspectoratului Școlar Județean, Ilona Rizea.

Școală modernă în comuna Gorgota

Noua școală modernă din Potigrafu cuprinde 9 săli de clasă dotate cu mobilier modern, laboratoare de fizică-chimie, biologie, matematică și informatică, dar și sală de mese, cabinet medical, bibliotecă și un campus sportiv, care cuprinde o sală acoperită, cu vestiare, și un teren cu suprafață sintetică.

Trei primării din Prahova primesc fonduri de la CJ pentru investițiile în școli și grădinițe noi

Proiectul a fost derulat de Primăria Gorgota, cu sprijinul Consiliului Județean, care a alocat recent suma de 400.000 de lei, pentru sprijinirea autorităților locale să achite cheltuielile către constructor.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...