fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Trei primării din Prahova primesc fonduri de la CJ pentru investițiile în școli și grădinițe noi

Citește Și

- Reclamă -

Primăriile din comunele prahovene Gorgota, Berceni și Florești, care au investiții în derulare pentru școli și grădinițe noi, primesc 1,1 milioane de lei de la Consiliul Județean, în baza unor parteneriate aprobate joi.

Alocarea fondurilor și intrarea în parteneriat cu primăriile respective au fost aprobate joi, într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Prahova. Potrivit autorităților prahovene, lucrările sunt pe ultima sută de metri, iar primăriile aveau nevoie de fonduri pentru plata constructorilor și finalizarea recepțiilor.

- Reclamă -

Suma totală alocată este de 1,1 milioane de lei.

Lucrări avansate la Școala Sf. Nicolae din Mizil

Cea mai mare sumă, de 400.000 de lei, ajunge la Primăria Gorgota, care are în derulare un proiect de modernizare, extindere și dotare a Școlii Gimnaziale din satul Potigrafu. E de așteptat ca aceasta să fie inaugurată pe 11 septembrie, la deschiderea anului școlar, în prezența mai multor oficialități prahovene, și să se numere, în urma proiectului de investiții, printre cele mai moderne din județ.

S-au finalizat lucrările la școala din Puchenii Mari

Primăriile din Berceni și Florești primesc câte 350.000 de lei, conform aceleiași hotărâri adoptate de Consiliul Județean, pentru proiectul de construire a unei grădinițe cu program prelungit, cu regim de înălțime Sp+P+1, respectiv finalizarea construirii unei grădinițe în satul Florești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...