fbpx
sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

VIDEO Protest al unor florărese în fața Primăriei Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe florărese protestează marți în fața primăriei Ploiești, fiind revoltate de o decizie luată de conducerea Hale și Piețe S.A. care, spun ele, le face să piardă vânzări.

Femeile spun că au tarabe cu flori în zona acoperită a pieței, destinată special comercializării florilor și că plătesc o chirie lunară de 1.500 de lei.

Spun că sunt nemulțumite de decizia conducerii Hale și Piețe S.A. de a pune mai multe mese în exteriorul acestei zone acoperite unde alte persoane vând tot flori, așa că la ele nu mai intră niciun client.

- Reclamă -

În plus, spun femeile, cei care au mesele din exterior plătesc inclusiv o chirie mai mică decât cei 1.500 lei plătiți de ele lunar.

Florăresele au venit la primărie pentru a cere să fie făcută o singură zonă în care să se vândă flori și toți comercianții să plătească aceeași chirie.

Iată ce spun florăresele din Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova. Jurnaliști sechestrați pe un hol în palatul administrativ în timpul lansării candidaturii lui Iulian...

UPDATELa finalul articolului puteți vedea imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova, dar și momentul când ajung...
Sari la conținut