fbpx
sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

O elevă a înjunghiat un pedagog în liceu

Citește Și

- Reclamă -

O elevă de 16 ani a înjunghiat un pedagog în timp ce se afla în biroul directorului adjunct al liceului.

Incidentul s-a petrecut la un liceu din Oradea, iar eleva fusese chemată, împreună cu mama sa, în biroul directorului adjunct pentru a se discuta despre problemele sale de comportament.

În urma unui conflict spontan, eleva a agresat pedagogul cu un cuțit, provocându-i o leziune în partea dorsală. Bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce eleva se află în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

- Reclamă -

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativî de omor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul bihor.

Potrivit g4media.ro, fata fusese prinsă de un supraveghetor cu o noapte înainte în timp ce era cu un băiat în cămin, iar luni părinții au fost chemați la școala. În timpul acestor discuții, ar fi avut loc agresiunea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova. Jurnaliști sechestrați pe un hol în palatul administrativ în timpul lansării candidaturii lui Iulian...

UPDATELa finalul articolului puteți vedea imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova, dar și momentul când ajung...
Sari la conținut