fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Ce spune poliția despre sinuciderea din Radu de la Afumați. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

În cursul acestei dimineți, Ion Iorga, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Ploiești, care urma să fie executat silit, s-a sinucis.

Bătrânul care locuia în cartierul Radu de la Afumați, a fost anunțat că astăzi va fi evacuat din casă de către executorii judecătorești. Din cauză că nu a putut suporta ideea că va rămâne fără acoperiș deasupra capului, Ion Iorga și-a pus capăt zilelor.

- Reclamă -

Citește și Noi detalii despre sinucigașul din Radu de la Afumați. Bărbatul și-ar fi filmat moartea. GALERIE FOTO și VIDEO

Fiind considerată o moarte suspectă, polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să efectueze cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul. „Se pare că înainte să ajungă executorul judecătoresc bărbatul s-a sinucis, iar polițiștii și jandarmii au ajuns prea târziu pentru a mai face ceva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Marian Popescu.

În ceea ce privește camerele de luat vederi montate în casa bărbatului, purtătorul de cuvânt, Marian Popescu a declarat: „Ar fi vorba de o măsură preventivă pe linia siguranței locuinței în care acesta se afla. Se pare că acestea ar fi funcționale. Toată aparatura a fost ridicată în vederea efectuării perchezițiilor informatice”.

- Reclamă -

https://www.youtube.com/watch?v=F1SjtapeyK0&feature=youtu.be

Citește și Ce spun vecinii despre sinucigașul din Radu de la Afumați: “Trebuia să plece din casă și d-aia s-a omorât”- VIDEO

Citește și Un bărbat din Ploiești s-a sinucis cu un flex pentru a nu fi executat silit

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut