fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

De la ce a pornit incendiul la Fabrica de Armament de la Crângul lui Bot

Citește Și

- Reclamă -

Un incendiu a izbucnit astăzi în jurul orei 13.45 la unul dintre cele două depozite din interiorul fabricii de armament de la Crângul lui Bot. Potrivit ISU Prahova, ar fi luat foc două tone de artificii, din cele opt aflate în incintă. Se pare că artificiile au fost confiscate de poliție de sărbători și puse în depozitul care aparține societății Electromecanica.

La fața locului au ajuns șapte autospeciale și două echipaje SMURD care au ținut incendiul sub control, dar și echipaje ale poliției.

„Nu se văd flăcări pentru că am inundat depozitele. Două tone de artificii au apucat să explodeze, dar se pare că, din fericire, nu există persoane rănite. Focul nu se mai poate propaga. Deocamdată nu cunoaștem cauza.”, a precizat col. Nicolae Popescu pentru max-media.ro.

- Reclamă -

Șeful ISU Prahova a mai declarat că deja s-a aflat cauza izbucnirii incendiului care a afectat un depozit din interiorul uzinei de armament Electromecanica Ploiești, plin cu artificii confiscate de poliție.

„Cercetările au dat roade la fața locului, deoarece am aflat că înainte ca focul să aprindă artificiile, niște muncitori au lucrat în zona depozitului. Practic, au tăiat țevi de apă cu flacără oxiacetilenică, fără să-și dea seama, probabil, că există pericol de incendiu din cauza artificiilor. Din fericire, depozitul era securizat, în sensul că era destinat armamentului, așa că în jur avea maluri de pământ care împiedicau ca exploziile să se propage orizontal. Astfel, muncitorii vinovați au scăpat fără probleme.”, a declarat col. Nicolae Popescu, șeful ISU Prahova, pentru sursa citată.

La ora 15.41, reprezentanții ISU Prahova au anunțat că incendiul a fost lichidat, iar celelalte 5-6 tone de artificii care nu au apucat să explodeze vor fi mutate în siguranță.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut