fbpx
sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

Un ploieștean i-a amenințat cu bătaia pe consilierii locali: „Vreți să vă aștept afară să vă rup gâtul?” VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean a devenit violent ieri la ședința de Consiliu Local din municipiu, amenințându-i cu bătaia pe cei din sală. „Vreți să vă aștept afară să vă rup gâtul?!”, i-a strigat bărbatul consilierei Marilena Stanciu, înainte de a fi scos din sală de directorul Poliției Locale, Carmen Gheorghe.

Fernando Scoruș spune că își caută dreptatea de peste 20 de ani și a venit ieri să le reproșeze consilierilor locali acest lucru, dar și faptul că au transformat ședințele de Consiliu Local într-un circ politic.

- Reclamă -

Bărbatul spune că în urmă cu 23 de ani a cumpărat un teren în municipiu, pe care voia să își construiască o casă, dar Primăria nu i-a dat voie să facă acest lucru, întrucât respectivul teren figurează ca zonă verde în baza unui ordin de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Potrivit deprahova.ro, bărbatul spune ca Primăria a tergiversat ani la rând exproprierea, timp în care ploieşteanul a plătit impozite deşi nu a putut folosi terenul. Anul trecut, Fernando Scoruş a anunţat declanşarea unei grevei fiscale. Paradoxal, pentru că nu şi-a impozitele locale, ploieşteanul a fost notificat că i s-a pus sechestru pe respectivul teren, chiar dacă acesta deţine şi alte imobile.

Vezi mai jos video cu momentul în care Fernando Scuroș a devenit recalcitrant în ședința de Consiliu Local:

- Reclamă -

Sursa: www.deprahova.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova. Jurnaliști sechestrați pe un hol în palatul administrativ în timpul lansării candidaturii lui Iulian...

UPDATELa finalul articolului puteți vedea imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova, dar și momentul când ajung...
Sari la conținut