fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Sensul giratoriu supendat de la ieșirea din Ploiești a fost inaugurat-GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Giratoriul suspendat de la ieșirea din Ploiești spre Păulești a fost inaugurat sâmbătă în prezența reprezentanților CJ Prahova, ai administrației locale ploieștene, a unor primari din județ și a 415 primari invitați din Republica Moldova. Autocarele cu cei din urmă au intrat pe giratoriu pentru a testa și rezistența acestuia. Lucrările au demarat în 2013, iar construcția a fost botezată Reunirea asta și datorită faptului că sâmbătă, 9 aprilie, s-au împlinit 98 de ani de la unirea Basarabiei cu România din 1918.

La finalul inaugurării cei prezenți s-au prins într-o uriașă horă a unirii pe inelul superior al giratoriului.

- Reclamă -

Sensul giratoriu suspendat este realizat la ieşirea spre Păuleşti şi Valea Slănicului, la intersecţia dintre DN 1B şi DJ 102 și a costat aproximativ 64 de milioane de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. 9 aprilie 2016! Zi mareata pentru neamul romanesc! In preznta Prea Satisfacutului Cosma si a celor 415 de mucenici evlaviosi s-a inaugurat minunea inginereasca de la Paulesti: Sfintul Giratoriu, protectorul soferilor nervosi pe ANDR si nu numai. Daca s-ar infiinta patru case de bilete si constructia s-ar transforma in loc de pelerinaj, pirleala se va scoate intr-un an de zile! Vizitatori din Haiti, Guineea Ecuatoriala, Zimbabwe, Congo, Swaziland vor veni in valuri sa vada minunea din Prahova! Sigur muzeul Luvru va intra in faliment! Dilema este urmatoarea: daca Sf. Giratoriu va fi canonizat, va fi dezlegare la peste sau la ulei, faina, fasole cu ciolan si tigai? Astept cu nerabdare urmatoarea sedinta a consiliului judetean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”De la beleaua satului la școala poporului”. Liceul din Comarnic a aniversat 130 de ani

Liceul ”Simion Stolnicu” din Comarnic a aniversat 130 de ani de la înființare. Momentul a fost marcat printr-o serie...
Sari la conținut