fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Primarul din Puchenii Mari a refuzat o șpagă din partea unui consătean-EXCLUSIV

Citește Și

- Reclamă -

Constantin Negoi, primarul proaspăt ales al comunei Puchenii Mari, a avut parte de o experiență neplăcută cu unul dintre consăteni. Pe 11 iulie, mergând prin comună, primarul a observat că unul dintre locuitorii satului Puchenii Moșneni, Vasile Tudor, construia fără autorizație. Așa că, pentru clarificarea situației, primarul l-a chemat pe 14 iulie la o discuție în Primărie.

Nefiind prezent și inginerul de la urbanism, primarul a amânat discuția, moment în care Vasile Tudor a spus că nu mai poate să stea și că pleacă la servici. Numai că la venirea inginerului de la urbanism a apărut din nou fiind invitat la o nouă discuție. Discuție care a degenerat, iar pentru calmarea spiritelor primarul a ieșit din încăpere. Acesta a ieșit după primar și au avut iar un schimb de replici în contradictoriu.

- Reclamă -

La intrarea primarului înapoi în birou, Vasile Tudor a intrat după el și i-a întins un teanc de bani rugându-l s-l lase să construiască, ”că toată lumea face așa”. Moment în care Constantin Negoi i-a dat peste mână, banii împrăștiindu-se pe jos. În ușa biroului a apărut viceprimarul comunei, moment în care edilul șef i-a spus să sune la 112. Poliția a explicat că nu e de competența lor și le-a dat un număr de la Direcția Națională Anticoprupție. În momentul când s-a sunat la 112, cel care a încercat să-l mituiască pe primar a plecat.

S-a luat legătura cu DGA-ul, între timp a venit și poliția și s-au făcut poze la bani care rămăseseră împrăștiați pe jos. După care, la sfatul celor de la DGA au adunat banii, iar primarul împreună cu inginerul de la urbanism s-au du la DGA unde a dat o declarație, a făcut un autodenunț și un proces verbal de predare-primire a banilor. Suma în cauză era de 2500 de lei.

În prezent, Constantin Negoi așteaptă hotărârea DGA, Se pare că Vasile Tudor a fost chemat luni, 18 iulie, la DGA.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un avion de linie scos din uz va deveni restaurant

Un avion de pasageri vechi va fi transformat în restaurant, în cadrul unui proiect de amenajare a unui muzeu...
Sari la conținut