fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Este oficial: Andrei Volosevici s-a înscris în ALDE Prahova – VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Informațiile publicate de ziarul Incomod privind înscrierea senatorului Andrei Volosevici în ALDE, publicate ieri, 21 septembrie, s-au confirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Relația mea cu Adrian Dobre va fi aceeași, o prietenie de peste 20 de ani dar cu opinii diferite despre cum trebuie administrat orașul”, a declarat Andrei Volosevici. Acesta a mai spus că Adrian Dobre chiar s-ar putea să îl ajute în campania pentru parlamentare, fiind prieteni de atâția ani, în ciuda diferențelor cu privire la modul cum trebuie administrat orașul.

- Reclamă -

Vezi mai jos declarația Grațielei Gavrilescu:

Pe poziția 1 pentru Camera Deputaților va fi Grațiela Gavrilescu, pe cea de-a doua poziție se va afla Andrei Volosevici.  Există posibilitatea ca Teodor Meleșcanu să fie pe prima poziție la Senat.

Vezi mai jos ce a declarat Andrei Volosevici:

- Reclamă -

„Am o echipă destul de numeroasă lângă mine, care se va alătura echipei ALDE și vom lucra împreună la alegeri”, a mai spus Andrei Volosevici.

Andrei Volosevici și-a înaintat ieri demisia din cadrul Partidului Național Liberal Prahova, cel mai probabil ca urmare a faptului că nu era lăsat să candideze la alegerile parlamentare de pe lista acestui partid.

Citește și „SURSE: Andrei Volosevici se mută la ALDE”

 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Elevii care au obţinut premii individuale la concursuri internaţionale pot echivala probele examenului de BAC

Elevii care în timpul liceului au obţinut premii individuale la concursurile sau olimpiadele şcolare internaţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei...
Sari la conținut