politia fier vechi

Polițiști din cadrul Postului Comunal Dumbrăvești au efectuat un control la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase.

Se pare că un localnic ar fi sustras un cablu electric din aluminiu dintr-o fostă fermă pomicolă și l-ar fi vândut la centrul de colectare a materialelor feroase și neferoase din comună.

Iată mai jos comunicatul IPJ Prahova:

“Două persoane reținute în urma controlului de la un centru de colectare a materialelor feroase din Dumbrăvești.

Polițiști din cadrul Postului Comunal Dumbrăvești au efectuat un control la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase care funcționează pe raza comunei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit 50 metri de cablu electric din aluminiu, în greutate de 8 kg. Din cercetări a rezultat că ar fi fost vândut de către un localnic, după ce – anterior – acesta l-ar fi sustras dintr-o fostă fermă pomicolă. Cablul în cauză a fost ridicat de la centrul de colectare şi ulterior predat persoanei vătămate. În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Postului Comunal au stabilit că, la comiterea faptei, s-ar mai fi aflat un consătean de 19 ani.

Împotriva celor doi s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, ambii fiind reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here