fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Ce averi au consilierii județeni: Vasile Ardeleanu

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care facem publice averile consilierilor județeni din Prahova. În acest episod vă prezentăm situația financiară a consilierului Vasile Ardeleanu care, potrivit declarației de avere completată pe data de 12 iulie 2016, deține o casă de locuit în comuna Posești cu o suprafață de 50 de metri pătrați (cotă parte 1/2), o curte aferentă casei cu o suprafață de 500 metri pătrați și un apartament în Ploiești cu o suprafață de 44,61 metri pătrați (cotă parte 1/2).

Acesta deține un autoturism marca Dacia Logan fabricat în anul 2006 și un autoturism Ford Tranzit fabricat în anul 2004. În anul anterior completării declarației de avere, Ardeleanu a avut o indemnizație de 2.000 lei din partea Brazi Industrial Parc SA. (membru AGA) și un salariu de consilier juridic de 20.400 lei. Soția acestuia a avut un salariu de vânzătoare de 10.800 lei. În anul precedent completării declarației de avere, soții Ardeleanu au avut un venit mediu lunar de aproximativ 2.766 lei.

- Reclamă -

Ziarul Incomod vă va prezenta, zilele următoare, averile celorlalți aleși județeni.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut