fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Polițiștii au efectuat percheziții la persoanele bănuite de furt de instalații feroviare

Citește Și

- Reclamă -

Joi, 30 martie, polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din Ploiești, bănuite săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor, a rezultat că persoanele în cauză ar fi sustras în cursul lunii februarie, 5 transformatori de la picheții de alimentare de pe raza Stației C.F. Ploiești – Triaj. Cei doi ar fi comercializat componentele din cupru de la obiectele sustrase, la centre de colectare a materialelor reciclabile. Acestea au fost identificate și recuperate de polițiști.

- Reclamă -

La percheziții, a fost depistat unul din cei doi bănuiți, respectiv un minor de 17 ani, fiind reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat unității de parchet competente, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea depistării celuilalt suspect și probarea întregii activități infracționale.

- Reclamă -

Sursa: IPJ Prahova

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut