fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciu de peste 1 milion de euro

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează 9 percheziții în București și Hunedoara, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, prin evaziune fiscală.

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează 9 percheziţii, dintre care 8 în București și una în judeţul Hunedoara, la firme și persoane fizice bănuite de evaziune fiscală.

- Reclamă -

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012-2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism infracțional în scopul fraudării bugetului de stat, prin neînregistrarea în evidenţele contabile a tuturor veniturilor obţinute și prin înregistrarea în evidențele contabile a unor documente ce nu aveau la bază operațiuni reale, în domeniul agroalimentar (cereale).

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 1 milion de euro.

Totodată, vor fi puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 31 și 52 de ani, urmând a fi conduse la audieri.

- Reclamă -

La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, precum și luptători ai Serviciului Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut