fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Incident violent la una dintre cele mai bune școli din Sibiu

Citește Și

- Reclamă -

Sibiu panorama - Ziarul INCOMODUn incident extrem de grav a avut loc la una dintre cele mai bune şcoli din Sibiu. Un elev de clasa a VI-a a fost bătut în toaleta instituţiei de un tânăr de 22 de ani, despre care nimeni nu știe cum a intrat în instituție. Tânărul era furios că băiatul îi lovise fratele peste cap, iar acesta suferise recent o operaţie pe creier.  

Unitatea de învăţământ nu mai are paznic de peste un an, când gardianul angajat şi plătit de părinţi a fost concediat, pe motiv că nu îşi făcea datoria. Nici conducerea şcolii nu a angajat un alt paznic, explicând că nu are un astfel de post în organigramă, şi, în consecinţă, nici buget pentru a-l plăti. În schimb, după acest incident, accesul părinţilor în unitatea de învăţământ a fost interzis. Din fericire, elevul agresat nu a avut nevoie de spitalizare. Tânărul care l-a atacat este acum cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe asupra unui minor şi riscă să ajungă la închisoare. 

- Reclamă -

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Comuna Păulești reciclează: cum puteți scăpa de echipamentele eelctrice și electrocasnice vechi

”Comuna Păulești reciclează” este un eveniment prin care oamenii pot preda echipamentele electrice și electrocasnice vechi, atât de mici,...
Sari la conținut