fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

O femeie urmărită internațional, prinsă de polițiștii români

Citește Și

- Reclamă -

O femeie, urmărită internațional de autorităţile judiciare din Ungaria, pentru furturi din societăți comerciale, a fost depistată de poliţiştii din Timiș. Activitatea a beneficiat de sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 5 iulie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au depistat, în municipiul Timişoara, o femeie, de 23 de ani, urmărită internaţional.

- Reclamă -

Pe numele celei în cauză, autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului ( furturi din societăţi comerciale).

Pentru depistarea acesteia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Curţii de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Ungaria.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trafic blocat pe DN 1, după ce un copac a căzut pe 2 mașini

Traficul este blocat pe DN 1, pe raza orașului Sinaia, după ce un copac a căzut pe două mașini...
Sari la conținut