fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Marturie de la locul tragediei unde a murit o fetiță de șapte ani

Citește Și

- Reclamă -

O fetiță de șapte ani a fost dusă în stare gravă la spital, seara trecută, după ce s-ar fi lovit la un loc de joaca din incinta unui restaurant de pe strada Bobâlna.

Din păcate, managerul spitalului de pediatrie din Ploiești, Dr. Cătălin Vișean, a confirmat că în ciuda manevrelor repetate de resuscitare, viața fetei nu a mai putut fi salvată și a fost declarat decesul. Manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, 40 de minute la fața locului și alte zeci de minute la spital.

- Reclamă -

CITEȘTE și A murit fetița de 7 ani care s-a lovit la locul de joacă al unui restaurant. Noi detalii despre tragedia de seara trecută

O cititoare a ziarului nostru a fost martoră la tragedie. Aceasta se afla cu copilul în locația respectivă. Iată ce a povestit aaceasta reporterilor ziarului Incomod:

” Of….fetița mea se juca la locul de joacă afară. La scurt timp după ce a venit la masa au început să se audă țipete de la locul de joacă din înăuntru. Într-adevăr se jucau mai multi copii pititea și această fetiță s-a pitit exact la intrare în cameră între canapea și calorifer. Nu știu dacă s-a lovit sau dacă i s-a făcut rău acolo. A fost cumplit….a venit o salvare foarte repede, după care altă salvare și au intubat-o. Am știut că e grav că nu mai ieșeau cu ea de acolo. Peste 40 de minute au stat.”.
 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut