smurd salvare 97883900
Foto cu caracter ilustrativ

O fetiță de șapte ani a fost dusă în stare gravă la spital, seara trecută, după ce s-ar fi lovit la un loc de joaca din incinta unui restaurant de pe strada Bobâlna.

Din păcate, managerul spitalului de pediatrie din Ploiești, Dr. Cătălin Vișean, a confirmat că în ciuda manevrelor repetate de resuscitare, viața fetei nu a mai putut fi salvată și a fost declarat decesul. Manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, 40 de minute la fața locului și alte zeci de minute la spital.

CITEȘTE și A murit fetița de 7 ani care s-a lovit la locul de joacă al unui restaurant. Noi detalii despre tragedia de seara trecută

O cititoare a ziarului nostru a fost martoră la tragedie. Aceasta se afla cu copilul în locația respectivă. Iată ce a povestit aaceasta reporterilor ziarului Incomod:

” Of….fetița mea se juca la locul de joacă afară. La scurt timp după ce a venit la masa au început să se audă țipete de la locul de joacă din înăuntru. Într-adevăr se jucau mai multi copii pititea și această fetiță s-a pitit exact la intrare în cameră între canapea și calorifer. Nu știu dacă s-a lovit sau dacă i s-a făcut rău acolo. A fost cumplit….a venit o salvare foarte repede, după care altă salvare și au intubat-o. Am știut că e grav că nu mai ieșeau cu ea de acolo. Peste 40 de minute au stat.”.
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here