Fetița care a fost dusă în stare gravă la spital, seara trecută, după ce s-ar fi lovit la un loc de joaca din incinta unui restaurant de pe strada Bobâlna din Ploiești a decedat.

Din păcate, managerul spitalului de pediatrie din Ploiești, Cătălin Vișean, a confirmat că în ciuda manevrelor repetate de resuscitare, viața fetei nu a mai putut fi salvată și a fost declarat decesul. Reamintim ca fetița avea numai 7 ani, iar manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, 40 de minute la fața locului și alte zeci de minute la spital.

Tragedia s-a petrecut în timp ce mai mulți copii se jucau pititea în spațiul special amenajat pentru copii, care se află pe terasa unui restaurant. La un moment dat copiii ar fi strigat-o pe fetiță iar aceasta nu a mai apărut și ulterior a fost găsită în spatele unei canapele. Din primele cercetări se pare că aceștia erau supravegheați de un angajat al restaurantului. Momentan nu se știu circumstanțele exacte în care copilul s-a lovit, însă poliția a deschis o anchetă și a sesizat ITM și OPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here