fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

OPC verifică restaurantul din Ploiești la care a murit o fetiță

Citește Și

- Reclamă -

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova a început verificările în cazul fetiței care a murit la locul de joacă al unui restaurant de pe strada Bobâlna din Ploiești. Comisarul șef CRPC RSM Ploiești Corneliu Buzu ne-a spus că ultimele concluzii vor fi trase abia miercuri:

„Am intrat într-o echipă mixtă de control și s-a verificat în limita competențelor noastre locul de joacă. Concluziile nu au fost trase încă, administratorul nu era acolo. S-au făcut constatările și așteptăm să ne pună la dispozitie toate documentele de la utilajele de acolo. S-a verificat tot ceea ce aveau în dotare la locul de joacă.

- Reclamă -

Concluziile vor fi trase abia miercuri, pentru că atunci se fac ultimele verificări de documente prezentate, deoarece procesul verbal va trebui prezentat în copie și la Poliție”, a spus comisar șef CRPC RSM Ploiești Corneliu Buzu.

Pe surse se pare că fetița nu a consumat niciun aliment la restaurant. SML va spune dacă fetița a mâncat ceva la restaurant, dacă a fost o afecțiune medicală sau dacă a fost un alt motiv care a dus la decesul acesteia.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut