Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova a început verificările în cazul fetiței care a murit la locul de joacă al unui restaurant de pe strada Bobâlna din Ploiești. Comisarul șef CRPC RSM Ploiești Corneliu Buzu ne-a spus că ultimele concluzii vor fi trase abia miercuri:

„Am intrat într-o echipă mixtă de control și s-a verificat în limita competențelor noastre locul de joacă. Concluziile nu au fost trase încă, administratorul nu era acolo. S-au făcut constatările și așteptăm să ne pună la dispozitie toate documentele de la utilajele de acolo. S-a verificat tot ceea ce aveau în dotare la locul de joacă.

Concluziile vor fi trase abia miercuri, pentru că atunci se fac ultimele verificări de documente prezentate, deoarece procesul verbal va trebui prezentat în copie și la Poliție”, a spus comisar șef CRPC RSM Ploiești Corneliu Buzu.

Pe surse se pare că fetița nu a consumat niciun aliment la restaurant. SML va spune dacă fetița a mâncat ceva la restaurant, dacă a fost o afecțiune medicală sau dacă a fost un alt motiv care a dus la decesul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here