fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Un elev de liceu a fost arestat după ce a amenințat și șantajat trei colegi de clasă

Citește Și

- Reclamă -

Un elev în vârstă de 17 ani de la un liceu din municipiul Constanța a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în ultimele săptămâni a amenințat și șantajat trei colegi de clasă, cerându-le acestora diferite sume de bani pentru a nu-i agresa. El a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, transmite news.ro.

Elevul în vârstă de 17 de ani a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar joi seară Judecătoria Constanța a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

- Reclamă -

Victimele au sesizat poliția, iar oamenii legii au unit aceste fapte într-un singur dosar, ei stabilind și faptul că adolescentul respectiv este o fire conflictuală.

El îi ameninta pe aceștia cu acte de violență dacă nu îi dau diferite sume de bani, iar pe unul dintre ei chiar l-a lovit.

Anchetatorii au stabilit că în zilele de 22 noiembrie, 29 noiembrie și 5 decembrie, elevul a comis faptele asupra a trei colegi de clasă.

- Reclamă -

Potrivit polițiștilor, elevul în vârstă de 17 ani de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, șantaj și amenințare.

sursa: hotnews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trafic blocat pe DN 1, după ce un copac a căzut pe 2 mașini

Traficul este blocat pe DN 1, pe raza orașului Sinaia, după ce un copac a căzut pe două mașini...
Sari la conținut