fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Primele declarații ale polițistei locale lovite cu mașina intenționat despre incident

Citește Și

- Reclamă -

Mariana Buzia, polițistă locală de la Serviciul Rutier, a fost lovită intenționat cu mașina joi, 18 ianuarie, de către un șofer care parcase neregulamentar. Colegul femeii îl legitima, iar Mariana Buzia îi fotografia numerele de înmatriculare, când bărbatul a dat cu mașina peste ea și a fugit de la locul faptei.

Adrian Vaida, directorul adjunct al Poliției Locale, a mers la spital imediat după incident pentru a vedea în ce stare este femeia. Nu a putut vorbi cu ea pentru că era în investigații medicale, dar ulterior o altă colegă a reușit să vorbească cu femeia.

- Reclamă -

„Am vorbit cu o colegă care a fost în vizită la cardiologie la Mariana Buzia și a spus că se simte mai bine și că își amintește momentul în care a fotografiat autoturismul de Dâmbovița și faptul că s-a trezit la spital la Unitatea de Primiri Urgențe”, ne-a povestit Adrian Vaida.

Reamintim că după ce a fugit de la fața locului, șoferul de 33 de ani, din Moreni, Dâmbovița, a fost blocat în trafic de polițiștii Secției 3 la intersecția străzilor Șoseaua Vestului și Gh. Gr. Cantacuzino. Polițiștii l-au încătușat și l-au dus la audieri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut