fbpx
sâmbătă, aprilie 27, 2024
spot_img

Bebeluș de 11 luni, internat la Spitalul Județean după ce s-a opărit cu cafea

Citește Și

- Reclamă -
Un bebeluș de doar 11 luni, din Panciu, a fost internat în secția Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean de Urgență Focșani, după ce a fost adus la Unitatea de Primire Urgențe cu arsuri la nivelul toracelui și al umărului stâng.

„(…), arsură prin lichid fierbinte, grad I-II parcelar torace anterior, umăr stâng, regiunea cervicală aproximativ 12% suprafață corporală. Pacientul se internează în cadrul secției Chirurgie Infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență Focșani.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean, bebelușul s-ar fi  opărit după ce ar fi tras de o ceașcă, în care se afla cafea fierbinte. Cadrele medicale spun că starea bebelușului nu este gravă, el se află în afara oricărui pericol, dar va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală.

- Reclamă -

„Ca urmare a celor prezentate în presă, o echipă din cadrul DGASPC Vrancea s-a deplasat astăzi la Spitalul Județean, pentru a verifica dacă se pune problema de neglijență în familie. S-a constatat ca a fost vorba doar despre un accident casnic și că minorul beneficiază de îngrijirile medicale de care are nevoie“, ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut