Un bebeluș de doar 11 luni, din Panciu, a fost internat în secția Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean de Urgență Focșani, după ce a fost adus la Unitatea de Primire Urgențe cu arsuri la nivelul toracelui și al umărului stâng.

„(…), arsură prin lichid fierbinte, grad I-II parcelar torace anterior, umăr stâng, regiunea cervicală aproximativ 12% suprafață corporală. Pacientul se internează în cadrul secției Chirurgie Infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență Focșani.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean, bebelușul s-ar fi  opărit după ce ar fi tras de o ceașcă, în care se afla cafea fierbinte. Cadrele medicale spun că starea bebelușului nu este gravă, el se află în afara oricărui pericol, dar va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală.

„Ca urmare a celor prezentate în presă, o echipă din cadrul DGASPC Vrancea s-a deplasat astăzi la Spitalul Județean, pentru a verifica dacă se pune problema de neglijență în familie. S-a constatat ca a fost vorba doar despre un accident casnic și că minorul beneficiază de îngrijirile medicale de care are nevoie“, ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here