fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Copilul din Prahova care a fost răpit de tată a ajuns în Spania?! Documentele acestuia sunt în România. Cum a fost trecut granița?!

Citește Și

- Reclamă -

Copilul care a fost răpit din Prahova de către tatăl natural a ajuns în Spania! Reamintim că o femeie din Valea Călugărească a alertat autoritățile după ce fostul concubin i-ar fi răpit băiețelul. Este vorba despre tatăl natural al copilului, dar femeia nu mai avea nicio relație cu acesta.

Bărbatul este cetățean spaniol, iar copilul s-a născut în Spania, unde femeia a lucrat o perioadă. Mama copilului a trăit cu bărbatul în concubinaj în Spania, dar apoi s-a hotărât să revină în țară împreună cu copilul.

- Reclamă -

De prin luna ianuarie, bărbatul ar fi început s-o amenințe dorind ca aceasta să se întoarcă la el în Spania. Potrivit femeii, bărbatul ar fi amenințat-o că îi va face rău, că îl va răpi sau chiar îl va ucide pe copil. Duminică, bărbatul a trecut la fapte, i-a furat mașina femeii și a fugit cu copilul. Disperată, familia a apelat la ziarul Incomod pentru a mediatiza cazul, iar femeia a depus plângere la poliție.

Copilul a fost dat în urmărire de poliție dar, în seara aceasta, tatăl a sunat-o pe mamă să-i spună că a ajuns cu băiatul în Spania. Femeia ne-a povestit că fostul concubin a sunat-o după ce a văzut articolele apărute în presă pentru a-i spune că el și copilul au ajuns cu bine în Spania.

Femeia ne-a povestit că bărbatul a sunat-o de pe telefonul surorii sale din Spania și i-a transmis că nu-i va mai da copilul și că nu are ce să facă în acest sens, din moment ce a ajuns în Spania. Bărbatul i-ar mai fi spus că a abandonat mașina în țară și că din moment ce a trecut granița nu are ce să mai facă pentru a-și recupera copilul.

- Reclamă -

Femeia a anunțat imediat redacția noastră, iar reporterii Incomod au sesizat urgent poliția. La această oră polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității încearcă să-l contacteze pe bărbat pe numărul de telefon de pe care și-a sunat fosta concubină și să negocieze cu acesta rezolvarea situației.

Toate documentele copilului sunt, însă, la mamă, în România: certificatul de naștere, pașaportul, prin urmare dacă tatăl a dus copilul în altă țară se ridică mari semne de întrebare referitor la modalitatea prin care acesta a reușit să treacă cu fiul său pe la vamă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut