fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

UPDATE: Bărbatul a fost arestat. Răzbunarea unui bărbat față de fosta iubită, oprită în ultimul moment de polițiști! Ce plănuia bărbatul să facă!

Citește Și

- Reclamă -

Update:

Judecătoria Câmpina a decis arestarea bărbatului (foto sus) însă decizia nu este definitivă.

- Reclamă -

Știre inițială:

Un bărbat din Bănești, Gheorghe E., a fost prins de polițiștii din Breaza luni seară, 12 martie, în timp ce se pregătea să se răzbune pe fosta lui iubită, care l-a părăsit pentru un bărbat mult mai tânăr!

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul a plătit cu 5.000 lei două persoane să-l ajute să-și ducă la îndeplinire planul de răzbunare. Bărbații au luat mai multe recipiente cu motorină și fitile și au plecat spre Breaza, unde locuiește în prezent fosta iubită, cu gândul de a-i incendia mașinile actualului partener al femeii.

Polițiștii aveau informații că se va întâmpla ceva în acest sens, după ce victima depusese o plângere la poliție în care reclamase faptul că este amenințată de fostul iubit.

- Reclamă -

Bărbatul din Bănești a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tentativă de distrugere și urmează să fie prezentat instanței Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut