fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Închisoare pe viaţă pentru cel care a ucis o prostituată româncă în Germania

Citește Și

- Reclamă -
Anul trecut, în noaptea de 30 august, Souleymane T. (21 de ani) din Mali, căruia îi fusese respinsă solicitarea de azi, a mers la o prostituată, la românca Lica L. (33 de ani). La finalul actului sexual, după ce i-a plătit femeii 50 de euro, a lovit-o, iar când aceasta a început să ţipe, a sufocat-o cu perna şi apoi a jefuit-o, luându-i banii și telefonul.

Înainte de a comite crima,  ar fi trebuit să fie deportat, pe 6 septembrie 2017, fiind un imigrant ilegal.

Poliţia germană l-a prins la cinci zile după ce a ucis-o pe prostituata din România şi asupra lui s-au găsit banii şi bunurile furate de la româncă.

- Reclamă -
Acum, tânărul a fost condamnat – la Regensburg – la închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată, hiar dacă Asasinul susţine că nu a vrut să o omoare pe femeie, pe care o cunoştea de câtva timp, ci doar să o jefuiască, relatează Observator TV.
El susține că a crezut că e inconştientă şi nu a ştiut că e moartă, decât în momentul în care a fost prins şi interogat. Și-a recunoscut faptele, dar nu l-a convins pe judecător că a fost un omor din culpă, ci o crimă premeditată şi dusă la îndeplinire cu sânge rece.

Vineri, 22 iunie, înainte să fie anunţat verdictul, tânărul a spus în faţa instanţei că regretă totul, că nu a intenţionat să o ucidă pe Lica, el fiind un bărbat educat, absolvent de Ştiinţe Computerizate în ţara sa. Apoi, în momentul citirii verdictului, şi-a pus faţa în palme şi nu a scos niciun sunet.

sursa: libertatea.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut