fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală la samsari de mașini

Citește Și

- Reclamă -

La  data de 27 septembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul comerţului intracomunitar cu autoturisme second-hand.

Activitatea se derulează în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar pe parcursul anchetei s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

- Reclamă -

Din cercetări au rezultat indicii că bănuiţii ar fi achiziţionat, în cursul anului 2016, din spaţiul intracomunitar, autoturisme second-hand, în valoare de aproximativ 20.000.000 de lei, pe care ulterior le-ar fi comercializat pe teritoriul României, fără a înregistra în contabilitate veniturile realizate.

Prejudiul cauzat bugetului de stat este estimat la 5.500.000 de lei.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5.

- Reclamă -

Sursa: comunicat Poliția Română

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Percheziții: 350.000 de lei prejudiciu din înșelăciune și fals informatic

În dimineața de 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au pus...
Sari la conținut