fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

12 accidente din cauza poleiului în Ploiești

Citește Și

- Reclamă -
Nu mai puțin de 12 accidente au fost înregistrate la poliția municipiului Ploiești marți, 18 decembrie 2018. Accidentele s-au produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cel mai probabil polei.

Pe străzile municipiului, potrivit statisticii dar și declarației primarului Adrian Dobre, se pare că nu s-a acționat corespunzător pentru prevenirea poleiului.

Reamintim că Primăria Ploiești, prin primarul Adrian Dobre a mai fost amendată de Poliția Rutieră în urma unui accident grav petrecut pe un pod nedeszăpezit din municipiu! Este vorba despre podul de pe strada Ștrandului. Incidentul a avut loc pe data de 21 martie 2018. Deși Rosal era operatorul care trebuia să deszăpezească, administratorul drumului este Primăria Ploiești, municipalitatea a plătit 3.045 lei pentru că nu a aplicat material antiderapant.

- Reclamă -

Citește și VIDEO. Primăria Ploiești, amendată de Poliția Rutieră în urma unui accident grav, produs pe un pod nedeszăpezit

Reporterii ziarului Incomod l-au contact pe Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești pentru a solicita un punct de vedere însă acesta se afla într-o ședință și a spus că va oferi un punct de vedere după terminarea ședinței.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Imagini de la incendiul din Comarnic. Un bărbat a fost rănit

O locuință din Comarnic a fost cuprinsă de flăcări duminică dimineață. În incendiu au fost prinse și câteva anexe...
Sari la conținut