fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

„Mascații” Poliției Prahova, atacați cu toporul de un bărbat cu probleme psihice

Citește Și

- Reclamă -

Incident în localitatea prahoveană Vălenii de Munte! Un bărbat cu probleme psihice a atacat cu toporul polițiștii care au intervenit în urma unui apel la 112. Potrivit IPJ Prahova, vecinii terorizați de persoana respectivă au solicitat sprijinul oamenilor legii, după ce bărbatul a început să spargă geamurile locuinței cu toporul.

La fața locului a intervenit o echipă de „mascați” din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova. În momentul în care polițiștii au încercat să pătrundă în locuința sa, bărbatul a început să lovească ușa cu toporul, lovind și două scuturi ale oamenilor legii.

- Reclamă -

În cauză, procurorul de caz a întocmit dosar penal pentru distrugere și se fac verificări în vederea extinderii cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Persoana în cauză a fost internată la un spital de boli psihice.

Potrivit unor surse din rândul anchetei, se va solicita judecătorului de caz internarea bărbatului pe o perioadă nedeterminată, deoarece prezintă pericol public.

Precizăm faptul că agresorul a fost internat în trecut de mai multe ori într-un spital de boli psihice, însă a fost externat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut