politia locala ploiesti2

Serviciul Ordine Publică și structura de Intervenție Rapidă din cadrul Poliției Locale Ploiești vor acționa, în perioada Sărbătorilor de Paști, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și limitarea actelor de cerșetorie.

De asemenea, Serviciul Circulație pe Drumurile Publice va desfășura acțiuni de fluidizare a traficului rutier, dar și pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația în domeniu, potrivit competențelor legale.

În acest sens, polițiști locali vor acționa, pe trei schimburi, în locurile aglomerate și în zona piețelor, precum și în preajma lăcașurilor de cult.

Astfel, bisericile în zona cărora efectivele Poliției Locale Ploiești vor fi prezente în perioada 13-16 aprile 2017, pe timpul desfășurării slujbelor religioase, sunt următoarele: Biserica ”Sfinții Împărați” cu hramul ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” – strada I. L. Caragiale; Biserica ”Sfântul Gheorghe Vechi” – Bulevardul Independenței; Biserica ”Acoperământul Maicii Domnului” – strada Cameliei (Biserica de Tablă); Biserica ”Maica Precistă” – strada Armoniei/Mihai Bravu; Biserica ”Sfântul Nectarie” – strada Poștei; Biserica ”Nașterea Maicii Domnului” (strada Mihai Bravu – cimitir); Biserica ”Sfântul Pantelimon” – strada Democrației; Biserica ”Sfinții Voievozi” cu hramurile ”Sfinţii Arhangheli  Mihail  şi  Gavriil”  şi ”Sfântul Antonie cel Mare”  – strada Ștefan cel Mare și Biserica Romano-Catolică ”Cristos Rege” – strada Ștefan cel Mare.

Totodată, structura de Intervenţie Rapidă va interveni pentru aplanarea conflictelor, actelor de violență ori atunci când situația de la fața locului poate degenera.

Astfel, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, polițiștii locali vor întreprinde o serie de măsuri specifice în zonele de responsabilitate, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice pe raza municipiului Ploiești.

Pentru fapte privind încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, recomandăm cetățenilor să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la numărul de telefon 0244/954, pentru deplasarea la fața locului a unui echipaj și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here