Primarul Adrian Dobre reacționează după ce locuitorii cartierului Tineretului (Mitică Apostol) din Ploiești s-au plâns, în repetate rânduri, de lipsa iluminatului public din zonă. Edilul-șef spune că cetățenii sunt batjocoriți și plimbați între SGU și RASP și cere conducerilor celor două instituții să rezolve urgent problema și să sancționeze angajații care sunt responsabili de umilirea locuitorilor din cartierul Tineretului.

Iată comunicatul de presă emis de primarul Adrian Dobre despre această problematică:

Am luat act cu surprindere de situația absenței iluminatului public din cartierul Tineretului. Ceea ce se întâmplă acolo, modul în care cetățenii sunt batjocoriți și plimbați între SGU și RASP pentru rezolvarea unei probleme simple dar de o importanță majoră pentru siguranța lor, este cu adevărat inadmisibil.
Pe cale de consecință, am început demersurile pentru rezolvarea în regim de urgență a situației. Aștept din partea conducerilor SGU și RASP să adopte o atitudine de cooperare pentru rezolvarea problemelor de acest tip de pe raza întregului municipiu. Le reamintesc faptul că ei sunt plătiți de cetățeni pentru a lucra în interesul cetățenilor și al orașului, nu pentru a-și pasa responsabilitățile.
De asemenea, solicit conducerii celor două instituții să identifice și să sancționeze angajații responsabili de umilirea cetățenilor din cartierul Tineretului. În caz contrar, voi considera că cei doi directori dau dovadă de lipsă de profesionalism și respect față de cetățeni și voi acționa în consecință.
Cu respect,
Adrian Dobre, primar al Muncipiului Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here