fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Adulți în comă sau copii bolnavi, duși dintr-o țară în alta. Cazuri inedite de transport internațional de pacienți

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Dr. Cristian Vintilescu, fondatorul Mediurg International, a fost prezent într-o emisiune în studioul Ziarului Incomod și a vorbit despre complexitatea cazurilor de transport medical în afara granițelor și a dat câteva exemple inedite de misiuni pe care le-a efectuat de-a lungul activității.

Vorbim de cazuri în care pacienți în comă trebuiau să ajungă dintr-o țară în alta, sau de copii bolnavi care necesitau tratamente în alte state.

Dr. Vintilescu a dat exemple concrete de misiuni de transport internațional care au durat zile întregi, cum a fost cazul unui pacient în comă preluat de la un spital din Istanbul, transferat la un spital din Londra, care a durat 3 zile și 3 nopți, timp în care echipele medicale s-au tot schimbat, cu excepția medicului care a fost același tot timpul.

- Reclamă -

Un alt caz, din 2007, a fost cel al unui bărbat din Antalya care trebuia să ajungă la Târgu Mureș. În weekend, când a venit solicitarea, dr. Vintilescu s-a pus chiar el la drum alături de echipa medicală, iar cei 2.000 de km au fost parcurși cu hărți și pe baza indicatoarelor, pentru că la acel moment nu existau aplicații de gps.

Care a fost cel mai dificil transport medical, pentru care doctorii din Franța nu dădeau șanse de reușită, dar totuși a fost finalizat cu bine, aflați din fragmentul de emisiune de mai jos.

Tot acolo aflați detalii despre cazurile amintite mai sus, dar și despre misiunea „de suflet„ a dr. Vintilescu, un copil care trebuia să ajungă la un spital din Roma, iar părinții au apelat cu disperare la Mediurg după ce nicio altă firmă nu se încumetase să efectueze transportul.

- Reclamă -

În emisiune, fondatorul Mediurg International a explicat și cât de dificile sunt aceste transporturi internaționale, dar și cât de complexă este logistica necesară. Vedeți aici emisiunea integral!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img