Update 12.42: Fata a fost găsită în Ploiești, într-un centru comercial. Se pare că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Fata urmează să fie audiată pe polițiști, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în timpul în care a fost dată dispărută.

Update: Surse: Fata învață la Liceul Ucecom-Spiru Haret din Ploiești.

O fată de 17 ani, din comuna prahoveană Gherghița, este dată dispărută, după ce, marți, nu a mai ajuns acasă. 

Fata a vorbit la telefon cu părinții în jurul orei 17.30, când le-a spus că se află în stația de microbuze din zona Barierei Bucov, din Ploiești, și că urmează să ia microbuzul către casă.

Aceasta învață la un liceu din Ploiești și se întorcea de la cursuri.

Comunicatul IPJ Prahova:

“Marti, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politistii din cadrul Secției de Politie Rurala Pucheni au fost sesizati despre faptul că numita CHIRILĂ IOANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeasi zi, în jurul orelor 10:30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă.

Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17:30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă.

La momentul dispariției, purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidași negri.

Semnalmente:

1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, drept, ochi caprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here