fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Alertă! Un deținut a evadat din secția exterioară a Penitenciarului Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a evadat vineri, 19 mai, din secția exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești, a alertat instituția! Potrivit unui comunicat remis presei bărbatul (foto sus) a sărit gardul secției.

„Vineri, 19.05.2023, în jurul orei 17:35, s-a constatat că deţinutul D.C., în vârstă de 34 de ani, recidivist condamnat definitiv la 12 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, 46*1, 234 NCP clasificat în regim deschis a părăsit neautorizat prin escaladarea gardului împrejmuitor secția exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești.

- Reclamă -

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul Judetean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.”, a transmis Penitenciarul Ploiești în comunicat.

Evadatul are 1.67m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față rotundă, tendeschis, păr șaten și la momentul evadării avea o șapcă roșie, pantaloni crem și vestă de culoare închisă, au anunțat autoritățile.

„Menţionăm că, părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

- Reclamă -

Deţinutul are înălţimea de 1,67 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, faţă rotundă, ten deschis, frunte mijlocie, nas frânt jos, gură mijlocie, barbie normală păr șaten,nu poartă mustață, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta șapcă roșie, pantaloni crem și vestă culoare închisă.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Ploiești , la numerele 0244.526.834 sau 0244/526.325.”, se mai arată în comunicatul transmis de comisar șef de poliție penitenciară Valentin Matei, directorul Penitenciarului Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...