O adevărată bombă ecologică a fost descoperită de reporterii Incomod, după ce un cititor ne-a trimis imagini de la un depozit din Ploiești unde tone de alimente, mezeluri și brânzeturi, au fost lăsate în curte, să se altereze în soare. Mirosul era de nesuportat în zonă, ne-a scris cititorul, iar reporterii noștri au solicitat puncte de vedere din partea poliției și Direcției Sanitar Veterinare.

În plus, redacția noastră a descoperit că societatea care a abandonat deșeurile este controlată de un cetățean turc condamnat definitiv în România pentru evaziune fiscală și dat în urmărire internațională. Citește toate detalii aici!

Poliția Prahova și DSV Prahova au efectuat verificări în urma articolului publicat, iar societatea responsabilă a fost amendată:

“În data de 02.08.2019, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiul Ploiești, toți din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, precum și împreună cu inspectori din cadrul D..S.V.S.A, au efectuat verificări la locația vizată.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că, la depozitul închiriat de societate, există produse de origine animală și non-animală, aflate în condiții improprii, în spațiul exterior al punctului de lucru.

Totodată, conform normelor în vigoare, măsurile legale pentru remedierea neregulilor constatate cu privire la depozitarea în condiții improprii a produselor în cauză, este în competența D.S.V.S.A.

De asemenea, de către reprezentanții D.S.V.S.A, au fost luate măsuri de sancționare contravențională a societății, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât societatea nu deține pentru punctul de lucru autorizație sanitar-veterinară și pentru siguranța alimentelor.”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here