fbpx
duminică, decembrie 10, 2023
spot_img

Manelistul Dani Mocanu a primit interdicție de a mai intra într-un oraș din România. Amendă penală uriașă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Manelistul nu are voie să mai intre în orașul Târgu Mureș pentru o perioadă de cinci ani și a primit o amendă penală uriașă după un conflict în care a scos cuțitul, într-un local. Dani Mocanu este cercetat și pentru tentativă de omor, după un alt conflict, într-o benzinărie din Pitești.

 

Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat să plătească o amendă penală de 100.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase. Este una dintre cele mai mari amenzi penale acordate de o instanță din România.

- Reclamă -

Sentința aparține Judecătoriei Târgu Mureș și a fost dată în urma scandalului din noaptea de 18 spre 19 iunie 2022, când manelistul a fost implicat într-un conflict, într-un club din Târgu Mureș.

Pe lângă amendă, Daniel Mocanu a primit interdicția de a se mai afla în municipiul Târgu Mureș pentru o perioadă de cinci ani.

Solutia pe scurt: condamnă inculpatul M.D., –, la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 75.000 de lei (150 de zile amendă X 500 de lei) pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase prevăzută, cuantum al amenzii determinat ca fiind rezultatul înmulţirii numărului zilelor amendă, respectiv 150 de zile amendă, cu suma corespunzătoare unei zile amendă, şi anume suma de 500 de lei.

- Reclamă -

aplică inculpatului M.D. pedeapsa complementară a interzicerii (…) dreptului de a se afla în municipiul Târgu Mureş, jud. Mureş, pe o perioadă de 5 ani.

În considerarea pluralităţii de infracţiuni ( …) se aplică pedeapsa cea mai grea, (de 75.000 de lei, la care se adăuga un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite 25.000 (75.000/3=25.000, echivalentul a 50 (150/3) de zile amendă, a câte 500 de zile fiecare), rezultând o pedeapsă totală a amenzii penale de 100.000 de lei”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Sentința a fost dată pe 26 august 2022 și poate fi atacată la instanța superioară.

Dani Mocanu, unul dintre maneliștii preferați de interlopi, nu este nici pe departe la prima întâlnire cu instanța penală. El a fost acuzat de rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, trafic de persoane și proxenetism.

- Reclamă -

În ianuarie 2020, manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1, el fiind acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul Youtube, în care incita la ură împotriva femeilor.

În acest moment, manelistul e în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de omor, după ce, împreună cu mai multe persoane, a agresat un membru al unui clan rival.

ziare.com

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img